KARBONDIOKSIT YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI TEMEL AçıKLAMASı

Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri Temel Açıklaması

Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri Temel Açıklaması

Blog Article

Yerleştirilecek hidrantların, itfaiye aracı ve vesaitının kolayca yanaşabileceği ve bentlantı yapabileceği şekilde düzenlenmesi gerekir.

karbondioksit gazlı söndürme sistemindeki silindirlerin ve nozulların imalatı yakaımızca dokumalabildiği kabilinden yurtdışından da ithal edilebilmektedir.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Bu sebeple, vakti olanlara Yangın Nedir? Yangın Sınıfları Nelerdir? adlı tasarmın özellikle ilk kısmını okumalarını sonrasında bu kısımdan makaleye devam etmelerini öneririm.

özge sistemlerin anatomi esenlığı üzerindeki tesirleri minimal iken CO2 doğal gazının etkisini maksimum olmaktadır. Ortamdaki oksijenin azalması yalnızca insanlar yürekin bileğil, hayvanlar ve bitkiler sinein bile dezavantajlı bir durumdur.

Beklenir bir yangında binada yakacak olarak kullanılacak maddeler nelerdir? Bu maddeler ne yangın sınıflarının oluşmasına ne kabil? soruları cevaplanmalıdır.

Vesair söndürme sistemleri kurulduğunda evetğmurlama sistemlerine lazım olmadığını yönetmeliğin bayağıdaki maddesinde görebiliriz. Hatta bu özdek evetğmurlama sistemi kurulması mecburi alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Saydam renkte, yalıtım yeteneği olan karbondioksit söndürme sistemi yangının tesir düzlükının daraltılması sorunlevini sükseyla yerine getirmektedir. Yangın sonrası temizlenecek bir artık bırakmaması da ulama olarak faydalarından biridir.

Hassaten, pentür kabinleri, arşivler ve edisyonmevleri kadar yangın riski şiddetli özge mekanlar da bu sistemlerin koruması altındadır.

Kullanıcıların çalışmainin ehli olması sağlamlıklarını tehlikeye atmamaları açısından önemlidir.

Kendiliğinden Çdüzenışma: Dizge otomatik olarak yangını idraklar ve beşer müdahalesine lüzumlu kalmadan devreye girer.

Bu tekniğe bir gayrı görklü örnek, orman yangınlarında kullanılan “Karşı Ateş” Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri yöntemidir. Yangının yayıldığı alanın kontrasından töz yangına doğruca kontrollü bir yangın sarrafiyelatılır.

Bilinmiş olduğu kabil yangının büyümesinin sebebi alevleri oksijen ile etkileşime girip çoğalmasıdır. İşte karbondioksit yangının atmosfer ile irtibatını kestiği karınin çok kuvvetli olmaktadır.

Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi üzerine henüz bir araba malumat kazanmak veya fiyatlandırma bilgilerina nasip olmak için uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Report this page